news núm. 99

SETEMBRE 2019

ACTUALITAT

David Serra, nou professional d’ADVISORIA

Des del 2 de setembre l’equip d’ADVISORIA compta amb un nou professional.

Es tracta de David Serra, llicenciat en Economia per la Universitat de Barcelona (UB) i en Dret i Psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

El nou company treballa a les oficines de Granollers, a l’àrea econòmica, i s’encarrega de donar suport al departament fiscal. Els seus serveis professionals van dirigits al suport de l’equip d’impost de societats i comptes anuals, l’estudi, la preparació i la redacció dels recursos i al·legacions de requeriments de l’Agència Tributària i altres organismes públics i oferir serveis professionals fiscals a no residents i a empreses estrangeres.

// Llegir més //

La consultora tecnològica Develonics, nou partner d’ADVISORIA

ADVISORIA comença el curs 2019-2020 amb bones notícies i és que la consultora tecnològica i de sistemes Develonics es converteix en partner empresarial, ampliant els serveis que oferim als nostres clients.

La ràpida evolució de les noves tecnologies obliga a les empreses a innovar i transformar tots els seus processos de negoci. Tots els canvis tecnològics necessiten l’actualització, transformació, innovació, optimització i migració del sistemes. Partint d’aquesta premissa, el nostre objectiu és comptar amb Develonics, amb Robert González al capdavant, perquè ens permeti continuar essent capdavanters en les nostres àrees.

// Llegir més //

ADVISORIA patrocina tots els equips femenins de bàsquet de l’AE Boet

Aquesta temporada 2019-2020 ADVISORIA patrocina tota la secció femenina de l’Associació Esportiva Boet (AE Boet).

Si l’any passat, al gener del 2019, ADVISORIA va voler estar al costat del primer equip sènior que jugava per primera vegada a la segona lliga femenina, la segona màxima competició de tot el territori espanyol, ara és el moment de donar suport a tots els equips femenins. Perquè el compromís d’ADVISORIA amb l’esport femení és ferm, perquè només recolzant la base es pot disposar en el futur d’equips amb projecció de futur i, sobretot, de persones amb valors.

// Llegir més //

ADVISORIA, patrocinador de la Festa Major de Granollers

La Festa Major de Granollers 2019, on tota la ciutat es tenyeix dels colors Blanc i Blau, ha estat un èxit pel que fa a la participació ciutadana.

Enguany ADVISORIA ha estat un dels patrocinadors d’aquesta festa on la tradició, la cultura popular i la gresca fan que la ciutat sigui un pol d’atracció.

Una representació dels professionals d’ADVISORIA van voler participar del pregó el dia 29 d’agost que va anar a càrrec de la plantilla del primer equip femení del Handbol Granollers. Un discurs on les jugadores del KH-7 BM Granollers van recordar els 75 anys d’història del club i van reivindicar la igualtat de gènere en l’esport i en tots els vessants de la societat.

// Llegir més //

LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
  Assessorament legal a empreses i particulars.
Gestió Financera.
Contractes i estructura salarial.
  Nòmines, convenis i acords.
Dret bancari.
Dret administratiu.
Dret de l'esport.
  Dret hipotecari.
Dret de família.
Inspeccions fiscals davant l'Administració Tributària.