news núm. 98

AGOST 2019

 

ACTUALITAT

Vacances de 30 dies amb l’Agència TributariaRicard Serras Roca
Diplomat en Ciències Empresarials (UPF)

Us recordem que aquells que estigueu obligats a relacionar-vos amb les Administracions Públiques a través de mitjans electrònics, tal i com estableix l’article 14 de la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu comú de les Administracions Públiques, teniu la possibilitat de sol·licitar fins a un màxim de 30 dies de cortesia cada any natural en els quals l’Administració no us podrà emetre cap Notificació. Aquesta sol·licitud s’ha de realitzar amb un mínim de 7 dies d’antelació al començament del període desitjat.

// Llegir més //

ADVISORIA patrocinador de la Festa Major de Granollers 2019

La Festa Major de Blancs i Blaus de Granollers se celebra del 24 d’agost a l’1 de setembre amb un programa d’activitats divers amb la cultura i la tradició com a base. ADVISORIA ha volgut donar suport enguany a l’Ajuntament de Granollers i a l’organització d’aquest esdeveniment convertint-se en un dels Grans Patrocinadors de la Festa. El recolzament d’ADVISORIA a la #FMBiB es va fer visible en un acte a la plaça del Cotó de la Fàbrica Roca Umbert on l’alcalde, Josep Mayoral, ens va entregar una litografia. Què serem els d’ADVISORIA? Blancs o Blaus? ;-)

Us desitgem Bona Festa Major!!

// Llegir més //

ADVISORIA amb l’esport i nous serveis informàtics

Durant les vacances d’estiu ADVISORIA mantindrà les seves oficines obertes en horari de matí. Després d’aquest període, tornarem amb el patrocini de tots els equips femenins de bàsquet de l’Associació Esportiva Pla d’en Boet (AE Boet) de Mataró. Una aposta per l’esport femení que vam començar la temporada passada amb el primer equip i que ara s’amplia a totes les categories. A banda de l’ampliació d’aquest patrocini, també iniciarem el nou curs amb la incorporació d’un nou professional per a l’àrea econòmica i nous serveis informàtics, tant d’assessorament per a clients com per ser capdavanters en l’aplicació de les noves tecnologies en els àmbits laborals, fiscals i legal. De totes aquestes novetats que ara us avancem, anirem ampliant la informació en les properes news d’ADVISORIA perquè tots els nostres clients tingueu totes les dades de primera mà, perquè estar ben informats és la base de qualsevol bona decisió.

Aprofitem aquest mitjà per desitjar-vos Bones Vacances!!

LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
  Assessorament legal a empreses i particulars.
Gestió Financera.
Contractes i estructura salarial.
  Nòmines, convenis i acords.
Dret bancari.
Dret administratiu.
Dret de l'esport.
  Dret hipotecari.
Dret de família.
Inspeccions fiscals davant l'Administració Tributària.
 
Els professionals d'ADVISORIA estem a la disposició de tots vosaltres per a consultar i solventar 
les qüestions d'àmbit jurídic i fiscal. Podeu trucar i demanar dia i hora amb el professional encarregat de cada àrea.

www.advisoria.cat


Donar-se de baixa