news núm. 97

JULIOL 2019

ACTUALITAT

Accidente de tráfico laboral Isabel M Martín Santolaria
Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona

La abogada de ADVISORIA y miembro de la Junta Directiva de l’Associació d’Advocats de Víctimes d’accidents de Catalunya (ADAVIAC), Isabel M. Martín, explica en este artículo uno de los casos que ha llevado en los últimos años. Un ejemplo de constancia, trabajo y buenos resultados que choca con el recurso a veces extralimitado de la demanda.

// Llegir més //

Possibles errors davant el registre de la jornada laboralCarla Domene Gallego
Graduada en Relacions Laborals per la Universitat de Barcelona

El passat 12 de maig va entrar en vigor l’obligació del registre de la jornada laboral de tots els treballadors.

Tot i que és un dels temes d’actualitat i els mitjans de comunicació li han donat una gran rellevància, el dia a dia de la seva aplicació fa que apareguin dubtes entorn a la forma d’aquest i a les possibles exigències en cas d’inspecció per part de l’autoritat laboral.

// Llegir més //

La formació i especialització, claus per donar el Millor Consell

ADVISORIA considera que la formació continua dels membres del seu equip és un valor fonamental per a donar el millor consell als nostres clients i per continuar essent una de les empreses d’economistes i advocats de referència en les comarques del Vallès Oriental i El Maresme. En el curs 2018-2019 dos membres del nostre equip, Eduard Bellera i Gerard Luna, han ampliat els seus coneixements realitzant dos màsters de la Barcelona School of Manegement de la Universitat Pompeu Fabra (UPF).


// Llegir més //

L'ESPAI DEL CLIENT

Hapo Sushi, un negoci en creixement

Leo Hergen és el creador de Hapo Sushi (www.hapoweb.com), un negoci que compta a dia d’avui amb el restaurant Sake Bar de Mataró i amb dues botigues amb servei a domicili i degustació, una a Mataró i l’altre a Arenys de Mar, que donen servei a una desena de municipis de la comarca del Maresme.


// Llegir més //

LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
  Assessorament legal a empreses i particulars.
Gestió Financera.
Contractes i estructura salarial.
  Nòmines, convenis i acords.
Dret bancari.
Dret administratiu.
Dret de l'esport.
  Dret hipotecari.
Dret de família.
Inspeccions fiscals davant l'Administració Tributària.