news núm. 96

JUNY 2019

ACTUALITAT

Actualitzacions normatives per naixement, adopció o acolliment legal


Carla Domene Gallego
Graduada en Relacions Laborals per la
Universitat de Barcelona

A partir de l’entrada en vigor del Reial Decret-llei 6/2019, d’1 de marçde mesures urgents per a la garantia de la igualtat de tracte i d’oportunitats entre dones i homes en el treball i l’ocupació, s’estableixen modificacions destacables del text refós de la Llei de l’Estatut dels treballadors que ens agradaria esmentar. Aquestes novetats cerquen arribar a la igualtat de tracte i oportunitats entre dones i homes. En el següent article volem fer una petita esmena de les novetats en matèria laboral davant de les situacions de naixement, adopció, guarda amb fi d’adopció o acolliment en el gaudi i la cura del nounat entre els dos progenitors.

// Llegir més //

DECRET LLEI 9/2019, de 21 de maig, de mesures urgents en matèria de contenció de rendes en els contractes d’arrendament d’habitatge


Montse Prades Oleas
Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona.
Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró nº1014.

El darrer mes de maig va entrar en vigor a Catalunya un Decret Llei que preveu l’adopció de mesures urgents per tal de contenir el preu de les rendes de lloguer d’habitatges. Com és notori, per diverses circumstàncies s’està observant novament un increment important de les rendes de lloguer d’habitatge, especialment a la ciutat de Barcelona i a la seva àrea d’influència. 

// Llegir més //

Germans Homs crece con la compra de una empresa dedicada al montaje de escenarios

Germans Homs Lloguer de Maquinària ha comprado al final del mes de mayo el negocio que venía desarrollando la mercantil Mecatubs, S.L., dedicada al diseño, fabricación, montaje y desmontaje de escenarios para eventos y espectáculos.

Con la compra de esta unidad productiva, Germans Homs se introduce en el sector del montaje de escenarios, una actividad que cada día tiene más demanda, y que encuentra su exponente más álgido en la temporada de verano que ahora empieza.

Esta operación corporativa ha estado asesorada por ADVISORIA ADVOCATS I ECONOMISTES.

 

L'ESPAI DEL CLIENT

Skiros Cocteleria, el còctel hawaià del Maresme i el Vallès Oriental 

Sergio Vallbona i Martínez està al capdavant d’Skiros des de l’any 2004 quan el va comprar al propietari que el va posar en marxa a Vilassar de Mar. En aquests moments, Skiros es troba al Polígon del Pla d’en Boet de Mataró en un local amb 200 m₂ de terrassa, 40 places d’aparcament i la mateixa ambientació de tota la vida. El seu èxit és fruit de dos ingredients bàsics ben combinats: la qualitat del producte i el bon tracte del personal. 


// Llegir més //

LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
  Assessorament legal a empreses i particulars.
Gestió Financera.
Contractes i estructura salarial.
  Nòmines, convenis i acords.
Dret bancari.
Dret administratiu.
Dret de l'esport.
  Dret hipotecari.
Dret de família.
Inspeccions fiscals davant l'Administració Tributària.
 
Els professionals d'ADVISORIA estem a la disposició de tots vosaltres per a consultar i solventar 
les qüestions d'àmbit jurídic i fiscal. Podeu trucar i demanar dia i hora amb el professional encarregat de cada àrea.

www.advisoria.cat