news núm. 91

GENER 2019

ACTUALITAT

Canvis en la normativa d’habitatge i lloguer


Jaume Rovira Rojas
Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona.
Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró nº 1198.

El Govern de l’estat espanyol, al·legant circumstàncies d’extraordinària i urgent necessitat, va aprovar el passat 14 de desembre de 2018, amb efectes de data 18 de desembre, el Real Decreto-Ley 21/2018, de medidas urgentes en materia de vivienda y alquiler, en el que s’adopten mesures de reforma de la regulació dels contractes d’arrendament d’habitatge, de reforma del règim de propietat horitzontal, de reforma del procediment de desnonament d’habitatge, i de mesures econòmiques i fiscals en matèria d’habitatge i lloguer.

La intenció de la reforma és augmentar l’oferta d’habitatge de lloguer, facilitar l’accés a l’habitatge en règim de lloguer, i frenar l’increment de preus en el mercat de l’habitatge que es produeix, sobretot, en els entorns amb una major activitat turística.

// Llegir més //

L’ADVISORIA BOET s’enfronta al líder

Després de les vacances de Nadal i amb les piles carregades, les noies de l’ADVISORIA BOET s’enfronten al líder: el CELTA ZORKA. És un partit molt emocionant on les de Mataró tindran el factor pista a favor i també tot l’escalf del públic. Per això ens agradaria comptar amb la vostra presència i així omplir el Pavelló Municipal Eusebi Millán per animar a l’equip femení ADVISORIA BOET i poder gaudir del millor bàsquet femení. En aquest partit ADVISORIA es presentarà com a patrocinador davant de l'afició.

L’ADVISORIA BOET juga a la segona lliga femenina, la segona màxima competició de tot el territori espanyol. Des d’aquest 2019, ADVISORIA patrocina aquest equip refermant el suport a l’esport i als valors que comporta com són la superació, l’esforç, el treball en equip i la igualtat. 

Com a clients, col·laboradors o proveïdors d’ADVISORIA volem comptar amb vosaltres i fer-vos partícips d’aquest esdeveniment esportiu.
 

Lloc: Pavelló municipal Eusebi Millan (carrer de Sant Cugat, 146. Mataró)

Dia: Dissabte, 12 de gener

Hora: 18h

Us esperem!!!!

 

L'ESPAI DEL CLIENT

MAF Inmuebles, expertos en inmobiliaria industrial y logística

Eusebi Matas y Hugo Fernández son los responsables de MAF INMUEBLES, una consultoría inmobiliaria de empresa, especializada en la comercialización, venta y alquiler de naves industriales, naves logísticas y plataformas logísticas en Barcelona, así como oficinas y operaciones de inversión inmobiliaria.

También son expertos en valoraciones y peritajes inmobiliarios, gestión de patrimonios y Project Management. Se trata de una empresa con una experiencia de más de 15 años en el sector y cuyo objetivo es primar la calidad de sus servicios, en un mercado cada vez más exigente y profesionalizado.

La sede la tienen en Barcelona y su ámbito de actuación es toda la geografía española. ADVISORIA entrevista a Hugo Fernández en este inicio de 2019.


// Llegir més //

LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
  Assessorament legal a empreses i particulars.
Gestió finacera.
Contractes i estructura salarial.
  Nòmines, convenis i acords.
Dret bancari.
Dret administratiu.
Dret de l'esport.
  Dret hipotecari.
Dret de família.
Inspeccions fiscals davant l'Administració Tributària.