news núm. 84

JUNY 2018

ACTUALITAT

¿Puedo trabajar si estoy jubilado?


Valentí Sánchez Díaz 
Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de
Barcelona nº 3086.

La percepción de la pensión de jubilación es incompatible con todo trabajo del pensionista, ya sea por cuenta propia o ajena, que de lugar a la inclusión en algún régimen de la Seguridad Social. De todas formas, existen unas salvedades que en este artículo exponemos por nuestra experiencia en casos de personas que quieren ejercer su profesión más allá de la edad de jubilación: jubilación activa, jubilación flexible y el poder compatibilizar la pensión con unos ingresos inferiores al salario mínimo interprofesional.

// Llegir més //

La cessió d’habitatges turístics s’ha d’informar?


Jaume Rovira Rojas
Llicenciat en Dret per la Universitat
Autònoma de Barcelona.
Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró nº 1198.

El passat 31 de maig es va aprovar el model 179 de Declaració informativa trimestral de la cessió de l’ús d’habitatges amb usos turístics i s’estableixen les condicions i el procediment per a la seva presentació. És d’aplicació a les cessions d’habitatges amb finalitats turístiques realitzades a partir de l’1 de gener del 2018. Estan obligats a presentar-lo les persones o entitats que donin el servei d’intermediació entre les dues parts, ja sigui a títol onerós o gratuïtament.

// Llegir més //

Fins al 2 de juliol: Campanya Renda i Patrimoni 2017

La campanya de la Declaració de la Renda i Patrimoni corresponent a l'exercici 2017 continua fins al dia 2 de juliol.

Els professionals d’ADVISORIA encarregats de la preparació i assessorament de la Renda i Patrimoni són els següents:

  • Gerard Luna
  • Alfred Nomen
  • Ricard Serras
  • Xavier Barrionuevo
  • Ivo Florenza

Per demanar dia i hora amb el seu responsable podeu trucar al telèfon 93 870 18 66 (Granollers) o al 93 799 80 90 (Mataró).

L'ESPAI DEL CLIENT

Espai del client: Centre Natació Mataró (CNMataró)

El Centre Natació Mataró (www.cnmataro.cat) és un club amb més de 600 esportistes que practiquen els esports de la natació, el waterpolo, la natació artística, el tennis taula, l’esport adaptat i el triatló. A més de les seccions esportives, és un club amb 6.200 socis que poden gaudir i practicar esport,  ja sigui en classes dirigides de ioga, pilates, zumba, spinning o d’altres modalitats o per lliure, en unes instal·lacions situades en un emplaçament privilegiat de la ciutat de Mataró . Entrevistem al president del CNMataró, Joan Gros, per conèixer de primera mà les línies estratègiques d’aquest club i perquè ens faci balanç de la temporada esportiva.

// Llegir més //
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
  Assessorament legal a empreses i particulars.
Gestió finacera.
Contractes i estructura salarial.
  Nòmines, convenis i acords.
Dret bancari.
Dret administratiu.
Dret de l'esport.
  Dret hipotecari.
Dret de família.
Inspeccions fiscals davant l'Administració Tributària.