news núm. 85

JULIOL 2018

ACTUALITAT

ADVISORIA Advocats i Economistes SLP assessora l’empresa Germans Homs lloguer de maquinària 1852, SL en un moment clau per al seu creixement

ADVISORIA, la companyia de serveis integrals d’advocacia, assessoria econòmica, fiscal i laboral ha assessorat a l’empresa de lloguer de maquinària per a la indústria i construcció, Germans Homs, que ha donat entrada a Suma Capital en el seu accionariat, que inicialment tindrà una participació del 20% amb l'objectiu de donar suport al seu pla d'expansió a través de noves accions de creixement.

// Llegir més //

Els autònoms han de cotitzar segons el nivell d’ingressos? 


Manuel Fernández Trenas
Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. MBA per Esade. Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró nº 877. Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona nº 18.806.

La ministra de Treball, Migracions i Seguretat Social, Magdalena Valerio, va defensar el dilluns 2 de juliol que la cotització dels autònoms s’hauria de “modular als seus ingressos”. La ministra ho va fer abans de la inauguració del curs d’estiu “Nous reptes per a autònoms i emprenedors” que se celebrava a la Universitat Complutense de Madrid.
Aquesta és una vella i recurrent discussió. No envà l’assimilació entre règims d’enquadrament en la Seguretat Social és cada vegada una realitat més consolidada i les fronteres cada vegada més difuses. 

// Llegir més //

ADVISORIA et convida a la presentació del Conte de les Santes editat per Capgròs
 

ADVISORIA és una de les empreses que fa possible el Conte de Les Santes 2018, editat per l’empresa Capgròs. La presentació del conte, amb text de Júlia Gaset, guanyadora del concurs popular del Conte de Les Santes de Capgròs, i il·lustracions d'Anna Torralba, es farà el dijous 19 de juliol, a les 18 h, al pati de Can Marchal. Es repartirà el conte als infants assistents, us hi esperem!!!

L'ESPAI DEL CLIENT

OMMBÛ, ioga i molt més

OMMBÛ és un centre de ioga que ofereix classes d’aquesta disciplina mil·lenària que té múltiples beneficis per a la salut. Les dues sòcies que han emprès aquest camí són M. José Tudela i Grazyna Wisniewski que enfoquen el negoci en tres branques i és que OMMBÛ és el nom d’un arbre amb les arrels molt fortes i que dona una molt bona ombra, una característica important per fer front a la societat actual que està en permanent canvi. Les dues primeres branques d’aquest negoci van ser la creació d’una línia de roba per practicar ioga que es pot comprar presencialment o online (@ommbu_) i també l’organització de diferents esdeveniments que tinguin el ioga com a eix principal. La bona marxa d’aquestes trobades de ioga combinades amb un “brunch”, o amb música en directe, o Sup Yoga, van provocar que molts clients volguessin un centre on practicar ioga de forma més regular.  Així va néixer la tercera branca d’OMMBÛ que són classes de diferents tipus de ioga i pilates que es poden fer, a preus assequibles per a tothom, en un centre del carrer La Coma, 11, un oasis de calma i bon gust al centre de Mataró.

// Llegir més //
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
  Assessorament legal a empreses i particulars.
Gestió finacera.
Contractes i estructura salarial.
  Nòmines, convenis i acords.
Dret bancari.
Dret administratiu.
Dret de l'esport.
  Dret hipotecari.
Dret de família.
Inspeccions fiscals davant l'Administració Tributària.
 
Els professionals d'ADVISORIA estem a la disposició de tots vosaltres per a consultar i solventar 
les qüestions d'àmbit jurídic i fiscal. Podeu trucar i demanar dia i hora amb el professional encarregat de cada àrea.

www.advisoria.cat


Donar-se de baixa