news núm. 83

MAIG 2018

ACTUALITAT

L’economia circular


Ivo Florenza
Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona. Col·legiat nº 8991 del Col·legi d’Economistes de Barcelona. Màster en Tributació i assessorament fiscal pel CEF.

L’economia circular és un concepte econòmic que es relaciona amb la sostenibilitat i que busca que el valor dels productes, materials i els recursos es mantinguin a l’economia el major temps possible i així poder minimitzar al màxim la generació de residus. Es tracta d’implementar una nova economia, anomenada circular, diferent a la lineal que és la que impera actualment. L’economia circular tanca el cicle de vida dels productes, serveis, residus, materials, l’aigua i l’energia.

// Llegir més //

Hacienda controla todos nuestros ingresos

Desde el año 2016, la Agencia Tributaria tiene control de todos los ingresos en cuentas bancarias tanto de empresas como de particulares y desde 2017 ha iniciado un proceso de control y seguimiento de toda esta información que recibe de las entidades bancarias periódicamente. Con un solo click, en los ordenadores de Hacienda no solo desde departamentos de inspección, sino desde cualquier administración de gestión tributaria el funcionario puede consultar cualquier movimiento de ingreso en nuestras cuentas bancarias.

// Llegir més //

Recordatori Campanya Renda i Patrimoni 2017

La campanya de la Declaració de la Renda i Patrimoni corresponent a l'exercici 2017 continua fins al dia 2 de juliol.

Els professionals d’ADVISORIA encarregats de la preparació i assessorament de la Renda i Patrimoni són els següents:

  • Gerard Luna
  • Alfred Nomen
  • Ricard Serras
  • Xavier Barrionuevo
  • Ivo Florenza

Per demanar dia i hora amb el seu responsable podeu trucar al telèfon 93 870 18 66 (Granollers) o al 93 799 80 90 (Mataró).

L'ESPAI DEL CLIENT

Espai del client: Lluís Lleida, en permanent canvi

El nostre client Lluís Lleida inspira i impulsa el canvi, la transformació i l’adaptació de persones i empreses a allò que anomena “la era del hipercambio” (www.lluislleida.com). Les seves idees, reflexions i eines per fer-ho es troben ara en un llibre que porta com a títol “Personas y organizaciones en la era del hipercambio”. Aquest volum, que ha dissenyat Javier Gil, posa de manifest que vivim en una societat en permanent transformació i com nosaltres hem d’afrontar aquests canvis de forma positiva i amb la voluntat de millorar i progressar. I encara va més enllà quan diu que els canvis en les persones són la palanca necessària perquè una empresa s’adapti als nous reptes que es plantegen en una societat i a un mercat en continu moviment..

// Llegir més //
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
  Assessorament legal a empreses i particulars.
Gestió finacera.
Contractes i estructura salarial.
  Nòmines, convenis i acords.
Dret bancari.
Dret administratiu.
Dret de l'esport.
  Dret hipotecari.
Dret de família.
Inspeccions fiscals davant l'Administració Tributària.
 
Els professionals d'ADVISORIA estem a la disposició de tots vosaltres per a consultar i solventar 
les qüestions d'àmbit jurídic i fiscal. Podeu trucar i demanar dia i hora amb el professional encarregat de cada àrea.

www.advisoria.cat


Donar-se de baixa