news núm. 81

Març 2018

ACTUALITAT

ADVISORIA Basketball camp

Els propers 26, 27 , 28  i 29 de març se celebrarà l’ADVISORIA Basketball Camp, un campus de bàsquet dirigit a noies i noies des de 1r fins a 6è de primària. Els entrenaments es faran en horari de matí, de 9 h a 13 h, a les instal·lacions esportives de l’Escola Pia Santa Anna de Mataró, al centre de la ciutat.

// Llegir més //

ADVISORIA incorpora un nou lletrat

Omar López Vera, llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), s’ha incorporat a l’equip d’ADVISORIA durant el mes de febrer. Membre de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona amb el n.37.319 de col·legiat, López ha realitzat diversos cursos i un Postgrau de pràctica jurídica en Dret Laboral i Seguretat Social, Dret Penal i Civil.
 
// Llegir més //

El Bitcoin i el sistema Blockchain


Omar López Vera
Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de
Barcelona (UAB)

En motiu del Mobile World Congress, ADVISORIA va tenir el plaer de poder assistir a unes de les jornades més interessants sobre la imminent entrada en vigor del Reglament General de Protecció de Dades i sobre una de les tendències informàtiques que tindran més ressò durant els propers anys: el Blockchain. En aquest article, intentaré explicar, a grans trets, i de la forma més senzilla possible, les qüestions més importants i destacables.

// Llegir més //

L'ESPAI DEL CLIENT

Espai del client: El racó dels canelons

“De la nostra cuina al seu menjador”, amb aquest eslògan es presenta la botiga “El racó dels canelons” (www.elracodelscanelons.com) situada al centre de Sabadell des del 2014. Ara aquesta empresa familiar que es dedica al món de l’hostaleria des de fa més de 25 anys, vol expandir-se muntant punts de venda a diferents ciutats com Terrassa, Sant Cugat del Vallès i Barcelona, perquè tothom pugui gaudir amb els seus canelons i croquetes. La Masia Can Nadal  i ara el restaurant Can Maymó (al costat del  Pitch&Put de Vilanova del Vallès) és l’origen d’aquest negoci que es caracteritza per fer servir producte de la terra, de màxima qualitat i de treballar-lo de forma artesanal. Entrevistem a Miguel Sanz Pérez, tercera generació d’aquesta saga familiar.

// Llegir més //
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter