news núm. 79

GENER 2018

ACTUALITAT

Bancs i consumidors. Situació actual.


Eduard Bellera Vila
Llicenciat en Dret per la Universitat de Lleida - UOC
Il·lustre Col·legi d'Advocats de Mataró n.1840

Encetem l’any fent balanç de la situació de les diferents disfuncions que el sistema bancari i els seus reguladors han provocat en perjudici dels consumidors i les petites i mitjanes empreses del país.

En primer lloc, i en relació a les clàusules sòl, els consumidors han hagut de superar els obstacles del procediment extrajudicial de resolució de conflictes implementat pel govern espanyol amb la teòrica finalitat d’oferir una solució per als clients i per no col·lapsar els jutjats.

// Llegir més //

"La Conciliación Laboral" un mito que en realidad aleja más a la mujer del mundo laboral


Rocío Gómez Ballesteros 
Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers nº 1727.

La mayoría de medidas implementadas actualmente en el mundo laboral para favorecer la conciliación entre vida privada y trabajo, tales como reducir la jornada laboral por cuidado de los hijos o personas dependientes a su cargo, bajas maternales de mayor duración o excedencias por cuidado de un familiar, entre otras, realmente lo que consiguen es alejar a la mujer del mundo laboral.

Es una obviedad afirmar que, en su mayoría, las medidas mencionadas han sido solicitadas y disfrutadas por mujeres, suponiendo ello, consecuentemente, un alejamiento aún mayor de la mujer en la esfera profesional, perjudicándola gravemente a nivel social y económico, y propiciando una desigualdad notoria frente al nivel adquisitivo del que disfruta el sexo masculino. 

// Llegir més //

Socis d’ADVISORIA continuen col·laborant com a membres de la Junta de Govern del Col·legi d’Advocats de Mataró

Manuel Fernández Trenas 
Jaume Rovira Rojas
Socis d’ADVISORIA continuen col·laborant com a membres de la Junta de Govern del Col·legi d’Advocats de Mataró

L’advocat i soci d’ADVISORIA, Manuel Fernández, ha deixat el càrrec de vicedegà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró després de 12 anys, tasca que ha desenvolupat al llarg de tres mandats: des de desembre del 2005 fins al 12 de gener del 2018. En aquesta darrera data és quan es va formalitzar la nova Junta de Govern del Col·legi d’Advocats de Mataró on hi ha entrat com a vocal el soci i advocat d’ADVISORIA, Jaume Rovira, seguint amb la voluntat de servei i treball en interès del col·lectiu.

// Llegir més //

Hotel Terradets, un hotel per a tothom a les terres de Lleida

L’Hotel Terradets (wwww.hotelterradets.cat), situat a la comarca del Pallars Jussà, a Lleida, porta 70 anys oferint al seus clients els millors serveis en un entorn natural immillorable. Un hotel familiar que s’ha adaptat als nous temps oferint tot els serveis que busca avui en dia el client: piscina, zona lúdica, connexió wifi, restaurant, sala de reunions, animació infantil, centre de massatges, activitats dirigides a la natura, o pista de pàdel, entre d’altres. Un espai on les famílies amb fills, parelles, empreses i tot tipus de client podran gaudir d’unes habitacions i un tracte de referència a Lleida. Parlem amb la directora de l’hotel, Alba Serra.
 
// Llegir més //
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
  Assessorament legal a empreses i particulars.
Gestió finacera.
Contractes i estructura salarial.
  Nòmines, convenis i acords.
Dret bancari.
Dret administratiu.
Dret de l'esport.
  Dret hipotecari.
Dret de família.
Inspeccions fiscals davant l'Administració Tributària.
 
Els professionals d'ADVISORIA estem a la disposició de tots vosaltres per a consultar i solventar 
les qüestions d'àmbit jurídic i fiscal. Podeu trucar i demanar dia i hora amb el professional encarregat de cada àrea.

www.advisoria.cat


Donar-se de baixa