news núm. 66

SETEMBRE 2016

ACTUALITAT

L’acord de col·laboració entre ADVISORIA i Massip&Melchor es consolida amb pas ferm

L’assessoria laboral, fiscal, comptable i jurídica Massip&Melchor va acordar, el passat mes d’abril, engegar un acord de col·laboració amb ADVISORIA. Des d’aleshores, aquesta entesa s’ha anat concretant i continua en marxa des d’una línia de treball basada en el diàleg, la confiança i el traspàs ordenat d’informació. L’objectiu és que fruit d’aquest acord els clients de Massip&Melchor puguin rebre els serveis de sempre, basats en l’eficiència, el rigor i la professionalitat, comptant des d’ara amb el valor afegit que implica formar part de la xarxa de clients d’ADVISORIA.


// Llegir més //

Pagament de l’IBI en les compra vendes

 


Montse Prades Oleas
Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona.
Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró nº1014.

En les operacions de compra venda d’immobles urbans és recurrent el dubte que es planteja als venedors sobre la forma de pagament de l’IBI. El dubte en concret consisteix en si el venedor, sigui quin sigui el mes de l’any en el que vengui, ha de fer pagament de la totalitat de la quota de l’Impost Sobre Béns Immobles (IBI).

// Llegir més //

Tombarelles amb les taxes judicials: ara sentència del Tribunal Constitucional de 21/07/2016


Manuel Fernández Trenas
Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. MBA per Esade.
Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró nº 877.
Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona nº 18.806.

Ni si, ni no, sinó tot el contrari. Aquest innocent joc de paraules de la meva infantesa és el primer que em ve al cap quan sento parlar de la serpentejant regulació de les taxes judicials, que a Catalunya les tenim per partida doble, ja que, com diu aquest "consell de savis" que s'anomena Tribunal Constitucional, no és el mateix l'Administració de Justícia, competència exclusiva de l'Estat, que l'administració dels recursos destinats a l'Administració de Justícia. Doncs això, ni si, ni no, sinó...

// Llegir més //

L'ESPAI DEL CLIENT

Oliverco, cuines de confiança

Miquel Oliveras està al capdavant de l’empresa Oliverco, S.L, que es dedica fa més de 30 anys al disseny i la instal·lació de cuines i banys a mida. Amb seu a Centelles, aquesta empresa s’ha adaptat als nous temps amb innovació i sense deixar de banda el més important, escoltar les necessitats dels seus clients. La qualitat dels materials, la serietat en el tracte i l’acompliment en els calendaris d’obres són el valor afegit d’aquesta empresa que dóna servei a tota Catalunya però sobretot a l’àrea metropolitana de Barcelona.

// Llegir més //
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
  Assessorament legal a empreses i particulars.
Gestió finacera.
Contractes i estructura salarial.
  Nòmines, convenis i acords.
Dret bancari.
Dret administratiu.
Dret de l'esport.
  Dret hipotecari.
Dret de família.
Inspeccions fiscals davant l'Administració Tributària.
 
Els professionals d'ADVISORIA estem a la disposició de tots vosaltres per a consultar i solventar 
les qüestions d'àmbit jurídic i fiscal. Podeu trucar i demanar dia i hora amb el professional encarregat de cada àrea.

www.advisoria.cat