news núm. 62

MAIG 2016

ACTUALITAT

ADVISORIA patrocina la pista central de Pàdel Indoor Mataró

Des d’aquest mes de maig, ADVISORIA patrocina la pista central de Pàdel Indoor Mataró. Amb aquesta actuació de publicitat, ADVISORIA vol facilitar als seus clients la pràctica d’aquest esport i també donar visibilitat a la marca entre els usuaris d’aquestes instal·lacions esportives de la capital del Maresme. Els socis d’ADVISORIA Manel Fernández, Ivo Florenza i Jaume Rovira van jugar el partit inaugural amb el responsable de Pàdel Indoor Mataró, Òscar Gonzalez Asensio.


// Llegir més //

El nou sistema de Liquidació Directa

 


Valentí Sánchez Díaz
Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Barcelona nº 3086.

Totes les empreses a les que ADVISORIA gestiona el pagament de la Seguretat Social heu rebut una comunicació de Tresoreria a la vostra Seu Electrònica on se us notifica la incorporació obligatòria al nou sistema de Liquidació Directa per realitzar les liquidacions mensuals. A partir del mes següent a la notificació, estem durant un període de 3 mesos en proves. En aquest temps es mantindrà el pagament pel procediment “antic” i realitzarem les proves necessàries amb el nou. Un cop passat el període de prova, es transmetrà obligatòriament en real al nou sistema.

// Llegir més //

L'ESPAI DEL CLIENT

MRC International Training

Rufino Pozuelo és el director general de l’empresa MRC International Training que es dedica des de fa 28 anys a formar treballadors de companyies per ser més eficients i resolutius. Aquesta empresa, fundada per Manuel Tallada, és pionera en el sector de la formació, compta amb 25 treballadors i en els darrers 5 anys s’ha internacionalitzat amb seus a Perú i Mèxic. Termes com intel·ligència emocional, habilitats comunicatives i actituds són enfocats per millorar els resultats dels seus clients, la majoria multinacionals.

// Llegir més //
Campanya de Renda 2015, demana hora:

Mataró: 93 799 80 90 | Granollers: 93 870 18 66
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
  Assessorament legal a empreses i particulars.
Gestió finacera.
Contractes i estructura salarial.
  Nòmines, convenis i acords.
Dret bancari.
Dret administratiu.
Dret de l'esport.
  Dret hipotecari.
Dret de família.
Inspeccions fiscals davant l'Administració Tributària.
 
Els professionals d'ADVISORIA estem a la disposició de tots vosaltres per a consultar i solventar 
les qüestions d'àmbit jurídic i fiscal. Podeu trucar i demanar dia i hora amb el professional encarregat de cada àrea.

www.advisoria.cat