news núm. 61

ABRIL 2016

ACTUALITAT

La Renta 2015, la primera con Renta Web. Novedades técnicas y legislativas

 


Ivo Florenza Ferrer
Col·legiat nº 8991 del Col·legi d’Economistes de Barcelona.
Màster en Tributació i assessorament fiscal pel CEF.

La Renta 2015 es la primera campaña que se hace con el sistema de Renta Web, un método que empezó el 6 de abril y se colapsó pero que ha de ser la dinámica del futuro dado las cifras que se recogen. En la edición del 2014 se presentaron más de ocho millones de declaraciones vía internet según la Agencia Tributaria. El calendario de la Renta 2015 de forma presencial comienza el 10 de mayo y finaliza el 30 de junio.

// Llegir més //

Una seixantena de clients i col·laboradors assisteixen a la projecció del curt “El Corredor”

ADVISORIA vol agrair l’assistència als clients, col·laboradors, amics i familiars que van assistir el passat 14 d’abril al passi del curtmetratge “El Corredor”. El debat posterior amb el productor del curt, José Maria Torres, va abordar la llei de la segona oportunitat i com n'és de necessari fer canvis legislatius perquè els empresaris que fan fallida puguin tornar a començar.

// Llegir més //

El Registro de la jornada de los trabajadores: ¿una nueva obligación para la empresa?

 


Valentí Sánchez Díaz
Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Barcelona nº 3086.

La aprobación del RD-ley 16/2013 introducía la obligación de la empresa de registrar, día a día, la jornada que realizan los trabajadores a tiempo parcial. Concretamente, además de establecerse que en los contratos de trabajo a tiempo parcial debe reflejarse de forma expresa la distribución de la jornada, se impone a la empresa la obligación de registrar cada día el número de horas que realiza cada trabajador a tiempo parcial y entregar al trabajador, junto con su nómina, una copia del cómputo de horas del mes, tanto las ordinarias como las complementarias, y conservar los resúmenes mensuales de los registros de jornada durante un periodo mínimo de cuatro años.

// Llegir més //

ADVISORIA i Massip & Melchor arriben a un acord de col·laboració

Massip & Melchor, com a assessoria laboral, fiscal, comptable i jurídica i ADVISORIA, advocats i economistes, han acordat portar a terme una col·laboració professional que s’ha fet efectiva aquest mes d’abril.

// Llegir més //

L'ESPAI DEL CLIENT

Fundació Mona

La Fundació Mona és un centre de recuperació de primats que es troba al municipi a Riudellots de la Selva (Girona). El centre compta actualment amb 14 ximpanzés i 4 macacos que han arribat a Fundació Mona després de viure en condicions no aptes pel seu creixement, la majoria han estat utilitzats pel món publicitari, pel circ o vivien amb particulars com a mascotes.

// Llegir més //
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
  Assessorament legal a empreses i particulars.
Gestió finacera.
Contractes i estructura salarial.
  Nòmines, convenis i acords.
Dret bancari.
Dret administratiu.
Dret de l'esport.
  Dret hipotecari.
Dret de família.
Inspeccions fiscals davant l'Administració Tributària.
 
Els professionals d'ADVISORIA estem a la disposició de tots vosaltres per a consultar i solventar 
les qüestions d'àmbit jurídic i fiscal. Podeu trucar i demanar dia i hora amb el professional encarregat de cada àrea.

www.advisoria.cat