news núm. 57

DESEMBRE 2015

ACTUALITAT

ADVISORIA renova el seu conveni amb l’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (Apartur)

El balanç del primer any és positiu perquè ADVISORIA ha aconseguit encàrrecs de temes puntuals i captació de nous clients de quota. El conseller delegat d’ADVISORIA, Ivo Florenza i el president d’Apartur, David Riba, han renovat el conveni de col·laboració un any més. Recordem que la signatura inicial es va fer a finals de l’any 2014 i ara es referma aquest vincle segons el qual ADVISORIA ofereix a les empreses que formen part d’APARTUR els serveis d’assessorament fiscal, comptable, laboral i serveis jurídics en l’àmbit civil, laboral i mercantil de forma exclusiva i amb avantatges.

// Llegir més //

Novedades en el control de la incapacidad temporal
Valentí Sánchez Díaz
Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Barcelona nº 3086.

A partir del 1 de diciembre ha entrado en vigor una nueva regulación de los procesos de tramitación y control de las situaciones de bajas médicas, confirmaciones y altas médicas. Esta regulación introduce nuevos modelos de partes médicos y denomina y clasifica los procesos de incapacidad temporal en función de su duración.

// Llegir més //

Orden de Módulos aplicables en el Régimen simplificado del IVA y en el régimen de estimación objetiva del IRPF para el año 2016
Neus Díaz González
Departament fiscal.

El 18 de noviembre de 2015 se ha publicado en el BOE la Orden HAP/2430/2015, de 12 de noviembre, por la que se desarrollan para el año 2016 el método de estimación objetiva del Impuesto sobre la Renta de las Personas Físicas y el régimen especial simplificado del impuesto sobre el Valor Añadido.

// Llegir més //

L'ESPAI DEL CLIENT

ETV Seguretat, experts en alarmes

ETV Seguretat és una empresa que va néixer l’any 2001 a Granollers i que es dedica a la instal·lació i el manteniment de sistemes d’alarmes, detecció d’incendis i circuits tancats de televisió. Els seus clients són particulars que volen tenir més seguretat a casa seva i també empreses i tot tipus de negocis. Els tres socis fundadors són Francisco Martín, Genís Pujades i Jordi López, aquest últim és a qui entrevistem.

// Llegir més //
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
  Assessorament legal a empreses i particulars.
Gestió finacera.
Contractes i estructura salarial.
  Nòmines, convenis i acords.
Dret bancari.
Dret administratiu.
Dret de l'esport.
  Dret hipotecari.
Dret de família.
Inspeccions fiscals davant l'Administració Tributària.
 
Els professionals d'ADVISORIA estem a la disposició de tots vosaltres per a consultar i solventar 
les qüestions d'àmbit jurídic i fiscal. Podeu trucar i demanar dia i hora amb el professional encarregat de cada àrea.

www.advisoria.cat