D'interès

GENER 2017

ACTUALITAT

L’esperadíssima sentència sobre les clàusules sòl per part del Tribunal de Justícia de la Unió Europea

 


Eduard Bellera
Lletrat col·laborador d’ADVISORIA.

Aquest passat 21 de desembre es va dictar l’esperada sentència per part del Tribunal de Justícia de la Unió Europea sobre les clàusules sòl i els efectes de la seva nul·litat, limitats pel Tribunal Suprem espanyol en sentències de 9 de maig de 2013 i 25 de març de 2015.

Aquesta espera que han patit, en primer lloc, els consumidors que han estat amatents a la resolució de l’Alt Tribunal i que han estat els principals perjudicats per aquesta inseguretat jurídica durant més de tres anys fruit de les sentències del Suprem espanyol, i, en segon lloc, els advocats i associacions en defensa dels consumidors que hem defensat la retroactivitat total dels efectes de la nul·litat de les clàusules sòl i també, com és obvi, els jutjats i tribunals espanyols que han dictat milers de sentències d’ençà que va començar la controvèrsia judicial de les clàusules sòl.

// Llegir més //

EL NOSTRE EQUIP

L’equip d’ADVISORIA segueix creixent

Eduard Bellera s’incorpora com a nou lletrat col·laborador, des del gener del 2017, a l’equip legal d’ADVISORIA. Amb experiència en diversos àmbits jurídics, es va llicenciar en Dret a la Universitat de Lleida–Universitat Oberta de Catalunya i va fer el Postgrau en Pràctica Jurídica de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona amb les especialitats de Dret civil i Dret penal. També disposa del Diploma d’Aptitud Professional (DAP), atorgat pel Consejo General de la Abogacía Española. L'Eduard Bellera compta amb una experiència contrastada en Dret bancari i laboral.

// Llegir més //
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter